Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Hanna33 A.Ole! (4816 niezalogowanych)
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
jakoś mało mnie to martwi
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
163 Posty

(Avanti)
Stały Bywalec
optimus reaktywacja napisał:
owszem pisze o jajach i głupocie... ale twojej i twoich jajach no bo jak cie widza tak cie piszą cymbale, wiec jeśli przedstawiasz się jak przedstawiasz to czego się spodziewasz ciepły chłopczyku??? to twoje zdjęcia na twoim profilu mówią kim jesteś, w twoim przypadku akurat czym. bluzgi??? babochłopie ja tobie nawet do pięt nie dorastam w tym temacie.poza tym widzę ze masz nowego kolegę no ale po tobie nie można się spodziewać koleżanki.

No zgadzam sie z ta twoja samokrytyka W nagrode mozesz wpasc i mi obciagnac

Przecież sam potrafisz,przez tyle lat jak to Jasiek mówi dajecie radę .
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
To na zachete, jako pedal chetnie ci podam, Ale widze, ze sie wypstrykales!
Myslisz, ze jestes mocny w gebie, wiec wpadnij i zrob polyk Here's where the fun begins!!!

Mysle jednak, ze jestes slaby jak kupa. Usmialem sie jak pies.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak
Avanti napisał:
owszem pisze o jajach i głupocie... ale twojej i twoich jajach no bo jak cie widza tak cie piszą cymbale, wiec jeśli przedstawiasz się jak przedstawiasz to czego się spodziewasz ciepły chłopczyku??? to twoje zdjęcia na twoim profilu mówią kim jesteś, w twoim przypadku akurat czym. bluzgi??? babochłopie ja tobie nawet do pięt nie dorastam w tym temacie.poza tym widzę ze masz nowego kolegę no ale po tobie nie można się spodziewać koleżanki.

No zgadzam sie z ta twoja samokrytyka W nagrode mozesz wpasc i mi obciagnac

Przecież sam potrafisz,przez tyle lat jak to Jasiek mówi dajecie radę .

Z dziwkami nie tancze, a twoj chloptas byl pierwszy do "tanga". hehe Znow golabeczki razem- Jak w zegarku.

Pojawiacie sie jak te dziwki na Poznanskiej. Chba tylko , zeby co 6 t dodac mi minusik. Hehehe.
Musze was zmartwic dziewczyny - w swojej dlugiej historii mialem juz i plusy i minusy. Wycinam to jak i was.

Beka z Abramis Bramy.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
163 Posty

(Avanti)
Stały Bywalec
To na zachete, jako pedal chetnie ci podam, Ale widze, ze sie wypstrykales!
Myslisz, ze jestes mocny w gebie, wiec wpadnij i zrob polyk Here's where the fun begins!!!

Psem byłeś zawsze .
Przestań marzyć .Wymoczku
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
pawel wojtowicz
(pikasiak)
Wiking
nie dzięki, mam inną orientacje. podaj lepiej tacie albo tacie oni na dodatek zniosą twój smród.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
812 Posty

(optimus reaktywacja)
Maniak

Psem byłeś zawsze .

Nawet nie wiesz z czego ten cytat pochodzi tepa strzalo. Wszystko bierzesz doslownie, Wiedza to nie chuj, nie trzeba sie na nia rzucac. Trzeba ja celebrowac.

Zreszta chuj wam w ciasto parko z zespolem D. Koncze z wami.....Na dzis
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj
163 Posty

(Avanti)
Stały Bywalec

Psem byłeś zawsze .

Nawet nie wiesz z czego ten cytat pochodzi tepa strzalo. Wszystko bierzesz doslownie, Wiedza to nie chuj, nie trzeba sie na nia rzucac. Trzeba ja celebrowac.

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
163 Posty

(Avanti)
Stały Bywalec

Psem byłeś zawsze .

Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
13 Posty
pawel wojtowicz
(pikasiak)
Wiking
optimus co ty możesz wiedzieć o wiedzy? chłopczyku, wiedza do czegoś obliguje, uczy ogłady, dzięki niej stajesz się lepszy, zaczynasz rozumieć ludzi. to co ty sobą reprezentujesz to jest jak dno dna, jesteś jak ścierwo. parę cytatów z neta, myślenie co zrobić żeby obrazić, jak dowalić. nie liczysz się z nikim, wszystkich masz za nic. tak zachowuje się człowiek niedowartościowany, w którego rzucano i rzuca się kamieniami. za wielkim wrzaskiem kryje się mały śmierdzący człowieczek, nadymający się ile może by powiększyć swoja objętość, by inni mogli go dostrzec. tak, to ty ze swoimi opowieściami gdzie i za ile pracujesz i co ty nie możesz, pouczasz innych jak maja pisać i co mają pisać. reprezentujesz sobą nic, a rozmowy jeszcze wyszło ze mieszkasz tu długo i sam, wiesz dlaczego? bo nikt cie nie chce, wszyscy cie odtrącili wiec i ty znienawidziłeś ludzi. twoja przeszłość jest na 99% kryminalna. jak wiemy szkoły nie masz żadnej,bo byś sie dawno tym pochwalił, a wygadanie, cytaty, pozorną elokwencje nabyłeś w pierdlu tam i tylko tam właśnie się rozmawia w ten sposób jak ty to robisz, tylko żeby wszystkich zgnoić.
Zgłoś wpis
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok